Sådan kan du få råd til en personlig træner

Er det ikke rigtigt noget for dig at træne på hold eller i et center, og kunne du godt tænke dig at styrke din krop og få bygget nogle gode vaner op omkring træning? Så kan det være, at en personlig træner er løsningen for dig. Med en personlig træner er fokus på dig og kun dig, og du får dermed langt mere ud af hver træningstime, end hvis du trænede alene eller på et hold. Hvis man gerne vil købe mange timer, kan udgifterne til den personlige træner hurtigt løbe op, så læs med her, hvor vi ser på, hvordan du kan få råd.

Tjen penge på aktier

En af de måder, du kan skaffe penge til at komme rigtigt godt i gang med at træne er at investere i aktier. Hvis du handler fornuftigt og tænker dig om, er der mulighed for at tjene penge. Som ny investor kan det være en god idé at starte med små beløb og at købe gode, solide aktier i selskaber fra det danske C25-index, for eksempel GN Store Nord, som du kan læse mere om her.

Spar sammen

En anden mulighed for at få råd til at hyre en personlig træner er simpelt hen at spare sammen til det. Læg lidt til side hver måned og sæt også uventede penge som f.eks. pengegaver ind på den konto, hvor du sparer op til træneren.

Brug de indefrosne feriepenge

Hvis du fik udbetalt dine indefrosne feriepenge men endnu ikke har brugt dem, kan du overveje, om det er det, de skal bruges til. Ved at bruge dem på en personlig træner står de ikke og trækker negative renter, men tvært i mod får du noget for pengene. Ens sundhed er en af de ting, der i høj grad er værd at investere i, og ved at komme rigtigt godt i gang med din træning har du skabt et godt fundament for dit fremtidige helbred, som du nu kan holde vedlige vedvidende, at du gør det helt rigtigt, og træner på den måde, der er allerbedst for lige netop dig og din krop.